Bel mij: 06 - 41 43 76 61

Online Agenda

S.T.E.R. therapie

S.T.E.R. therapie

Je zou het kunnen vergelijken met acupressuur maar dan gericht op de voeten. Lichamelijke en geestelijke klachten zijn meestal terug te voeren op blokkades in de energiestromen in je lichaam. Ik gebruik S.T.E.R. therapie om deze blokkades op te sporen en af te breken.

Erna achter behandelstoelS.T.E.R. therapie is een vorm van voetreflexologie. Deze behandelmethode en de ideeën erachter bestaan al heel lang. S.T.E.R. staat voor Stimuleren Toevoegen Energie Reguleren en de therapie is zacht, pijnloos en subtiel.

De methode is ontwikkeld vanuit het idee dat je voeten energie opnemen uit de aarde, die vervolgens via energiebanen je hele lichaam bevoorraadt. Zoals een elektriciteitscentrale alle huizen van electriciteit voorziet. Positieve energie tilt je op en negatieve energie drukt je neer.
Woede en irritatie kunnen je emotioneel energieniveau flink omlaag brengen net als angst en spanningen. Heel ongrijpbaar maar duidelijk te voelen in je lichaam in de vorm van stokkende adem, trillende handen of een luid kloppend hart.

Als er teveel negatieve energie in je lichaam zit, omdat je je voortdurend zorgen maakt, gauw boos bent of je steeds maar ergert aan anderen, raakt het evenwicht verstoord en kunnen blokkades ontstaan in je lichaamsenergie. S.T.E.R. werkt op de meridianen ofwel energiebanen. Als de energie geblokkeerd is, is dat voelbaar onder de voetzolen. De essentie van S.T.E.R. is dus het toevoegen van positieve energie aan plekken die een tekort aan energie hebt. Er treedt altijd een grote ontspanning op.

Migraines, blaasontstekingen en darmklachten, maar ook stress, onzekerheid en andere kwalen zijn merkbaar door een tekort aan, óf een slechte doorstroom van, energie in je lichaam. Drukpunten of lijnen onder de voet staan in verbinding met organen in het lichaam. Door de juiste punten te masseren, verbetert de doorbloeding van die organen en worden blokkades opgeheven.

Dit zorgt voor een gezonde energieverdeling in het lichaam. Op die manier kunnen allerlei klachten weggenomen worden of in elk geval verzacht. Maar het werkt ook ontspannend en verkwikkend voor iemand die geen directe klachten heeft.

Volg mij op facebook!

Download mijn gratis E-book!

 • WIL JIJ EEN FRISSE START?

  Ik kan niet wachten om jou te helpen!

   
  JA, BOEK MIJ IN!

 • Contact gegevens
  Erna Basten
  Aurora 3
  5591 PL Heeze

  Telefoon: 06-41437661
  E-mail: info@praktijkernabasten.nl
  Volg mij op facebook!
  Copyright © 2017 Praktijk Erna Basten - All rights reserved