Bel mij: 06 - 41 43 76 61

Online Agenda

Testimonials

Judith

Ik ben nog iedere dag blij dat ik een eerste sessie bij Erna heb ingepland. Na een jaar coaching is mijn leven compleet veranderd. Het voelde direct kloppend toen ik haar op insta voorbij zag komen. Erna zorgde direct voor verbinding met haar eerlijk- en oprechtheid. Ze voelde mee in mijn behoefte van het moment en richtte de sessie daarop in, dat waardeer ik enorm. Door de sessie te beginnen met de voeten kon ik beter zakken in mijn lijf en verdwenen pijnen en ongemakken direct. De aansluitende quantum hypnose zorgt voor healing op verschillende bewustzijnsniveaus. 

Mijn mindset is compleet veranderd, ik heb afstand gedaan van alle bullshit en mijn wensen en verlangens zijn moeiteloos naar mij toegekomen. Nieuwe vrienden, nieuwe business, nieuwe plek en een nieuw leven. Ik ervaar heel veel innerlijke rust, vertrouwen en vrijheid in mijn leven. Ben daarnaast vele malen fitter en vitaler geworden. Ik luister nu naar mijn lichaam en volg mijn intuïtie. De tools die Erna me heeft gegeven, pas ik dagelijks toe in mijn leven. Ze is de beste transformatiecoach die ik me kan wensen. Ook tijdens het korte ziekbed van mijn moeder heeft ze mij en mijn moeder geweldige begeleiding gegeven. Voor altijd dankbaar! 


Sophie

Ik wil je ontzettend bedanken voor alles. Vijfenhalf jaar bij psychologen gelopen en geen stap verder gekomen. Vijf sessies bij jou gehad en ik voel me een ander mens. Bedankt voor alles wat je me hebt geleerd, voor je eerlijkheid, adviezen, positiviteit, interesse en je energie. Ik vond elke sessie bijzonder en hier ben ik je dankbaar voor. Ik ben dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen. De kracht die ik gekregen heb, ga ik vasthouden.
Je bent aan ieder mens aan te raden!


Suzy Dencz

suzyToen ik toevallig op Facebook de oproep van Erna Basten zag, voelde ik me gelijk aangesproken.
Na bijna een jaar uit de running geweest te zijn door een burn-out was balans tussen werk, gezin en sociale leven precies wat ik wilde. Maar hoe?! Hoe ging ik dat nu doen zonder weer in de oude valkuilen te vallen?!
Ik werd gek van alle saboterende stemmen in mijn hoofd en voelde dat ik helemaal vast gelopen was.
Na een Terug in Balans sessie bij haar, voelde ik aan alles dat ik bij haar op de goede plek was. Ik ben dan ook een kort maar effectief coachingstraject (5 sessies) met haar aangegaan.
Elke keer nadat ik bij haar was geweest stond ik meer en meer in mijn kracht. Ik voelde dat ik weer regie kreeg over mijn leven. Ik werd een echte ‘powervrouw’ die weer alles aankon en vooral ook aandurfde, helemaal gedreven vanuit (zelf)liefde en (zelf)acceptatie. Ik straal weer en treed de wereld vol vertrouwen tegemoet.
Ik heb gedurende mijn leven diverse trainingen en trajecten doorlopen. Naast mijn prachtige NLP ervaringen, is deze toch wel de meest waardevolle. Erna is heel eerlijk, warm en gezellig. En bovenal heel efficiënt.
Ik kan haar van harte aanraden!


Celeste van der Wal

celesteDank je wel voor alles wat je me geleerd hebt en de nodige spiegels die je me hebt voorgehouden. Ik heb jou eerlijkheid zo gewaardeerd en heb mooie handvaten van je gekregen om weer verder mijn pad te bewandelen. Ik heb de sessies als heel bijzonder ervaren. Jij bent een topper!


Rieke Poffers

Een vriendin wees me op de praktijk van Erna Basten. Meteen bij het binnenkomen kreeg ik een heel bijzonder gevoel in mijn lichaam en voelde ik me heel welkom.

Erna heeft een liefdevolle energie en wist meteen met haar gaven  een gevoelige snaar te raken. Ik wist dat Erna degene was om mij te helpen. Mijn hoofd stribbelde tegen omdat ik op dat moment krab bij kas zat. Uiteindelijk besloot ik mijn hart te volgen en erop te vertrouwen dat de rest vanzelf zou komen. En het vertrouwen was gerechtvaardigd, want spoedig was ik in staat om op voorhand de sessies volledig te kunnen betalen. Elke sessie bracht Erna mij ontzettend veel. Ook heeft ze in de derde sessie volkomen intuïtief besloten het in mijn kracht komen op mijn werk te behandelen. Ongelofelijk wat dit mij heeft opgeleverd. De week na de sessie zat ik werkelijk in de flow op mijn werk. Ik had gesprekken waarbij ik me uiterst kracht voelde en wist zelfs een salarisverhoging te bewerkstelligen! In korte tijd heb ik een grote transformatie doorgemaakt. Ik ben Erna ontzettend dankbaar voor de geweldige inzet die ze iedere sessie weer heeft getoond en wie weet dat ze nog bij veel mensen het vuurtje binnenin weer aan het branden krijgt.


Anoniem

Na drie sessies voel ik me automatische rustiger, omdat nu mijn gevoel me af remt en niet mijn hoofd. Voorheen reageerde ik vanuit mijn hoofd. Hierdoor ervaar ik nu minder problemen. Op werk gebied maar ook privé.

Ondanks de drukt van mijn zaak ervaar ik nu meer rust. Ik heb beter contact met mijn kinderen en mijn vrouw omdat ik meer oprecht ben. Ik heb oprecht interesse, niet omdat het zo hoort. Normaal heb ik alcohol nodig om losser te zijn en nu lukt dat ook zonder.


Corine Stegging

Ik had al van alles geprobeerd. Ik voelde me geremd en functioneerde zoals het hoort.  Nu voel ik me meer vrij. Ik ben echt los van Familiebanden. Ik voel me lichter en vrolijker. Ik kan meer genieten van kleine dingen. Ik werd beheerst door stress.

Ik realiseer me nu pas hoe ontspannen het leven kan zijn. Ik was me er niet van bewust.


Corine Stegging

Na enthousiaste verhalen van een vriendin heb ik gelijk een afspraak gepand. Ik voel me meer in balans, heb oude thema's doorgewerkt en achter me gelaten.

Nu voel ik weer verbinding met mijn hart/ziel. Ik heb meer vertrouwen en rust. Voor mij was het heel zinvol en fijn en ik zou het zeker anderen aanbevelen! 


Esther

esther

Voordat ik bij Erna kwam had ik wel mijn twijfels. Is dit wel zo handig in mijn WW-periode, om geld voor een coaching neer te leggen, heb ik dat later niet voor mijn vaste lasten nodig? Toch heb ik het gedaan.

Ik heb zulke mooie en snelle veranderingen bij mezelf gezien.

Door deze sessies durfde ik mijn netwerk te vertellen, over mijn ontslag, wat het met me deed, maar ook over mijn drijfveren en wat ik zoek. Het geloof in mezelf hersteld, en inmiddels ben ik met een super toffe nieuwe job gestart!

De snelheid van het traject vind ik fijn. Als je zelf gemotiveerd bent, snel resultaat te boeken, dan merk je snel verschil. Door de huiswerkopdrachten, voor mij m.n. de affirmaties en de geleide meditaties, vond er een soort ‘Master my mind’ plaats, een andere manier van denken over mezelf, anderen. Dat vond ik heel verlichtend.

Ik zou het zeker aanbevelen aan anderen. Het geeft zoveel rust jezelf en je omgeving te accepteren. Het maakt mijn wereld makkelijker, dit ben ik en hier ga ik het mee doen. Ik moet ook veel meer om mezelf lachen. Door het leven meer als een spel te zien, lachen om mezelf als ik een keer faal.
Wat ook helpt is, als ik negatieve gedachten heb over mezelf, ik direct mijn drukpunten inzet, en mijn affirmatie in mijn hoofd afspeel. Die bewustwording levert mij meermaals per dag rust op. Ik heb er ontzettend veel baat bij gehad.


Yliana Lopez

yliana lopez

Het was voor mij een opheldering. Bewust worden van iets dat ik in mij had maar nooit heb gebruikt omdat ik niet wist hoe. Met hulp van Erna ben ik eruit gekomen. Ik ben zo dankbaar. Haar volledig aandacht die ze aan mij besteed heeft. Het is alsof ik ergens anders gebracht werd om te zien wat ik in mijn mars had. Erna heeft mij daarbij geholpen. Mooie, leerzame momenten heb ik met Erna gedeeld. Ik voelde mij fijn bij je. Het smaakt naar meer.

Ik heb de benodigde gereedschappen gekregen en deze ga ik zeker toepassen. Ze zijn voor mij heel waardevol. Deze geven mij de rust en stabiliteit in mijn leven. Bewust worden over hoe je je leven wilt leiden. Ik bepaal het en niemand anders. Ik accepteer mijzelf zoals ik ben een mooie vrouw. Ik ben dankbaar voor alles wat je voor mij gedaan hebt. Bedankt! Je bent een super!


Majella van Deursen

Majella van Deursen

Voordat ik bij Erna kwam twijfelde ik over alles aan mezelf. Was ik wel de goede moeder, partner, werknemer. Ik voelde me geremd. Ik kan bijna niet omschrijven hoeveel er positief is veranderd op alle vlakken in mijn leven.

Ik voel me energieker en zeker om mezelf. Mijn haar is beter mijn nagels sterker. Ik voel me veel vrouwelijker en heb weer zin om me vrouwelijk te kleden. Mijn creativiteit is weer terug(ik heb zelfs heel mijn huis opgepimpt). Ik kon van te voren niet bedenken dat er zoveel kon veranderen in een hele korte tijd. Het is niet alleen de behandeling op zich thuis werkt het gewoon door 🙂 . Mijn relatie is verbetert ik ga zelfs trouwen! Als moeder voel ik me ook beter en dit werkt positief door op mijn kinderen. En ook mijn werk is positief veranderd. Mijn grenzen kan ik beter aangeven en ook ben ik eerlijker geworden.

Ik heb mijn hobby muziek maken weer opgepikt!


Inge Janssen

inge janssen

Voordat ik kwam twijfelde ik met name of ik het niet zelf op kon lossen. Net zoals ik het altijd eigenlijk al gedaan heb. Ik wil het gewoon graag zelf doen. Door hulp te vragen zou ik toegeven aan iets wat ik niet kan.

Ik bleef hangen in belemmerende overtuigingen. Ik was te streng voor mezelf, waardoor ik mezelf tegenhield om aan de rest van de wereld te laten zien wat ik kan en waar ik voldoening uithaal. Erna heeft mij geholpen om mezelf in te laten zien dat ik het waard ben en dat ik goed genoeg ben zoals ik ben. "Ik ben wie ik ben niemand meer en niemand minder!" Deze zin heeft me aan het denken gezet, want ik hou er niet van om op de voorgrond te staan. Ik ben bescheiden maar dit wil niet zeggen dat ik mezelf en mijn bedrijf niet zichtbaar mag maken aan de rest van de wereld.

Erna heeft mij geholpen helder te krijgen wat ik graag wil, waar ik gelukkig van word! Namelijk mensen gelukkig maken door dicht bij zichzelf te blijven, hierbij eigen keuzes te maken en een goede balans weten te vinden tussen dagelijkse activiteiten en vrijetijd. Door mijn doelgroep specifieker te maken, werd het voor mijzelf helder en tevens ook voor mijn klanten wat ik hen te bieden heb.

Ik durf mezelf te zijn, voel mezelf energiek, waardoor ik meer geniet van het leven! 2017 wordt mijn jaar waarin ik mijn doelen ga behalen!

Tijdens de behandeling werd er na me geluisterd. Ik werd gehoord en gezien en het fijnst daarbij was dat ik als therapeut/persoon niet veroordeeld werd. IK werd niet afgewezen, waar ik eigenlijk doorgaans wel bang voor was.

Er was kort tijd voor het probleem en we gingen snel door waar ik naartoe wil en hoe ik dat ga bereiken. Dit werd door Erna positief gestimuleerd, wat mij weer kracht heeft gegeven om te gaan staan voor wie ik ben!

Deze ontdekkingsreis heeft mij dichter bij mezelf en mijn passie voor mijn werk gebracht.

Jouw positiviteit, de energie, innerlijke rust en kracht die je uitstraalt, inspireert mij enorm! Je hebt mij gegeven waar ik afgelopen jaar naar op zoek was en daar ben ik je ontzettend dankbaar voor!


Marieke Steenbakkers

Voordat ik bij Erna kwam kon ik moeilijk mijn scheiding loslaten en in mijn eigen kracht komen.
In een paar behandelingen ben ik erg gegroeid in hoe ik naar mezelf kijk.
De ontspannen sfeer en open gesprekken vond ik erg fijn. Ook de liefdevolle eerlijkheid van Erna en de tijd en aandacht die ze nam.
Ik sta nu veel meer in mijn kracht!


Janine

Voordat ik naar Erna ging, wist ik dat ik mijn leven anders in wilde vullen maar ik wist niet hoe. Fysiek zat ik daardoor ook niet goed in mijn vel.
Ik merk nu dat ik meer overzicht heb in mijn leven. Ik kom beter voor mezelf op en heb stappen gezet op het gebied van mijn werk en mijn gezin, die ik eerder niet durfde te zetten. Ik heb duidelijk wat ik wil in mijn leven. Daarnaast voel ik me fysiek beter, heb ik meer energie en kan ik meer genieten van de dingen in het dagelijks leven.

De behandeling zelf, voetreflex in combinatie met allerlei andere methoden, vind ik een uitkomst. Erna kijkt wat nodig is en dat vind ik een hele fijne manier van werken. Er gebeurd wat energie betreft veel, en het werkt thuis gewoon door. Ik vind het helemaal fijn! Ik heb samen met mijn zoon het gevoel veilig te zijn in Erna's liefdevolle en sterke handen. Ik ben zeer te spreken over de resultaten en de begeleiding!

 


Fredy Mueler

Fredy Mueller

Voordat ik bij Erna kwam had ik  weinig energie en voelde mij dus nogal futloos. Ik kon mij minder concentreren op zaken die mijn aandacht nodig hadden, waardoor ik dingen niet op tijd af kon krijgen en mij dat op den duur begon te frustreren.

Het kostte me allemaal teveel moeite. Had te weinig verbinding met mijn eigen wezenskern.

Erna heeft mij nu op weg geholpen door haar fijne behandeltechnieken. Zij is empathisch en heel vakkundig en weet met haar gaves te ontdekken wat je zwakke plekken zijn, wat voor blokkades je hebt en wat heel belangrijk is, hoe ze op te lossen!
Ik kreeg daarbij ook bepaalde supplementen die individueel worden afgestemd als waardevolle ondersteuning. Tevens bepaalde affirmaties die na verloop van tijd ook aan hebben bijgedragen dat ik meer verbinding, meer zelfvertrouwen heb gekregen.
Ik voel mij nu ook veel meer in mijn kracht staan met beduidend meer energie en plezier om de dingen te doen die ik leuk vind!

Liefs,
Fredy.


Anita

Ik had wel wat twijfels van te voren, toch ben ik gegaan.

Na twee behandelingen voel ik me vitaler mijn opvliegers zijn weg. Mijn geest is rustiger geworden, meer in het hier en nu en ik pieker minder. Ik heb meer geduld gekregen en vertrouwen.

Het beste vond ik de rust die van jou uitging, en dat je de spijker op de kop sloeg met het benoemen van mijn geblokkeerde emoties.


Nina Lemmen

Als klein kind kreeg in ik mijn slaap al nachtmerries ik ging lopen, praten en schreeuwen.
Bij schreeuwen moet je denken dat ik heel het huis wakker krijg en dat dit vaak 3x per nacht was en ik zelf in mijn nachtmerrie iets engs mee maak, maar elke keer weer een andere nachtmerrie.
Hiervoor ben ik onder behandeling geweest bij kempehaeghe, hier kreeg ik medicatie die was bedoeld voor epilepsie op deze manier kwam ik in de diepe slaap. Hier moet je denken aan de bijwerkingen die niet prettig zijn. Na een jaar dit te hebben gedaan ben ik gaan afbouwen op advies van de arts. En ja hoor de nachtmerries komen terug. Wil ik nog een keer aan de pillen beginnen ? Nee ik heb geen zin in dat je regelmatig wakker wordt en duizelig bent, overdag suf zijn enz.
Toen heb ik het advies gekregen om naar Erna Basten te gaan. En wat ga je dan als eerste doen je gaat kijken op haar site. Ik dacht wat zie ik nu, ga ik hier in geloven ?
Maar je moet op een of andere manier van je nachtmerries afkomen dus heb ik besloten om het te gaan proberen. Ik heb drie sessies gehad bij Erna Basten en mijn nachtmerries zijn zo goed als verdwenen. Je hoeft dus niet te geloven in hoe ze het doet maar wel dat je op die manier van je probleem af kunt komen.
Dank je wel voor je snelle rectie. Ik vond de sessies heer persoonlijk en meelevend. En ik kan erg snel terecht!
Bedankt, bedankt, bedankt!


Maartje

Mijn werk verliep goed, dacht ik. Toch voelde ik me niet fijn, werd ziek en knapte niet echt op. De zomervakantie was voorbij en weer werd ik ziek. Zoals Robin, wist ook ik niet wat ik kon verwachten bij S.T.E.R. Therapie. Erna heeft me geholpen d.m.v. deze behandelingen om inzichten te verkrijgen hoe mijn leven anders in te gaan richten om prettiger door het leven te gaan.
Inmiddels hebben meerderen mijn ervaringen gehoord en zelf ondervonden, hoe het werkt en dat het werkt. Dit wilde ik delen en je tevens bedanken! Bij deze….dank je wel!


Robin

Allereerst wil ik je bedanken voor de behandelingen bij mijn dochter. Na maanden weinig tot niets eten en veel tranen heb ik nu weer een vrolijke en prima etende dochter!
Ik zelf ben blij dat ik zo goed als van mijn hooikoorts klachten af ben, en dat zonder medicijnen waarvan je ze bijna niet kunt uitspreken, laat staan dat ze werken. Ik wist niet zo goed wat ik kon verwachten bij S.T.E.R. Therapie ik ben er heen gegaan met de gedachte baat het niet schaadt het niet. Ik raad het nu iedereen aan.
Super bedankt!


Volg mij op facebook!

Download mijn gratis E-book!

 • WIL JIJ EEN FRISSE START?

  Ik kan niet wachten om jou te helpen!

   
  JA, BOEK MIJ IN!

 • Contact gegevens
  Erna Basten
  Aurora 3
  5591 PL Heeze

  Telefoon: 06-41437661
  E-mail: info@praktijkernabasten.nl
  Volg mij op facebook!
  Copyright © 2017 Praktijk Erna Basten - All rights reserved