Bel mij: 06 - 41 43 76 61

Online Agenda

Voor Wie?

Ik help vrouwen

vrouwenIk help vrouwen  die uit balans zijn weer terug bij zichzelf te komen zodat ze weer stralen en weer vanuit hun hart leven.

Sta jij midden in je leven, maar heb je altijd tijd te kort op een dag? Heb je last van weinig energie? Ervaar jij regelmatig stress in je leven en voel je je soms gefrustreerd? Zit jou hoofd overvol?
Is er soms een stemmetje in jou, die weet dat het anders moet? Voel je wel eens lichamelijke klachten? Ben je bang om te veranderen, of om dingen toch anders te doen? Voel je je wel eens onrustig zonder dat je weet waarom of voel bij rust juist onrust? Het is tijd om voor jezelf te gaan zorgen!

Het idee dat je tegen een rivier in zwemt jezelf kleiner maken dan je bent. Ik herken het allemaal. Jezelf wegcijferen en constant met andere bezig zijn. Het levert je alleen niets op.  Het is jammer want  het leven wordt veel mooier wanneer jij helemaal in je kracht staat.

En daar kan ik jouw bij helpen! Ik help jou in zeer korte tijd naar een gelukkiger leven. Zodat je mentaal sterker wordt en weer bruist van energie? Zo kun je ook weer balans  vinden tussen werk, thuissituatie en moeder zijn! Je krijgt meer zelfvertrouwen om weer te gaan doen wat je leuk vindt. Je gaat weer stralen van geluk! Ik geef je alles, wat je nodig hebt om te veranderen ! Lichamelijke klachten zullen verdwijnen.


Ik help kinderen

kinderenIk help kinderen die niet mee kunnen op school, waarvan hun hoofd te vol is en snel overprikkeld zijn naar een blijer leven.

Ik zorg voor meer zelfvertrouwen, meer energie, een beter immuunsysteem. Ik kijk samen wat er anders kan.  Hoe we het beste in jou kind naar boven kunnen halen.

Kan jouw kind slecht slapen? Slechte concentratie op school. Krijg jij steeds te horen op school dat jouw kind toch echt anders is.
Dat het zich niet kan concentreren. Moet je steeds op school komen? Is jouw kind wel echt gelukkig?
Ik geloof dat kinderen hier zijn om ons iets te leren. Ik geloof niet dat het goed is om kinderen in hokjes te plaatsen. Iedereen is anders.
Of is jouw kind steeds maar weer ziek, buikpijn hoofdpijn.

Ik help jouw kind op een leuke manier om weer meer rust te krijgen.


Weet jij dat het anders moet!

energieHeb jij weinig energie? Heb jij altijd tijd te kort? Zou je sommige dingen anders willen in je leven? Cijfer jij jezelf steeds weg? Heb je wel eens een onrustig gevoel zonder dat je weet waarom? Wil jij weer genieten en doen wat je wilt in je leven?!

Ik help jou van weinig energie naar bruisend van energie van zwaarmoedig naar gelukkig van altijd tijd te kort naar meer rust in je leven. Kun je het je voorstellen?

Je zult weer gaan stralen!

Ik help vrouwen de verandering te creëren in het leven die ze graag willen.

Soms is er niet direct een lichamelijke oorzaak voor klachten, of er is sprake van verslaving. Ik stem altijd van te voren af welke behandeling het beste is. Maar ook als je geen klachten hebt, is behandeling zinvol. Een goede doorstroom van energie voorkomt blokkades en houdt je gezond.

Je kunt bij mij aankloppen met lichamelijke klachten, zoals:Maar ook psychische klachten als:Veelvoorkomende klachten bij kinderen zijn bijvoorbeeld:
migrainestressallergieën
energie tekortslaapstoornissenhuilbaby’s
veel piekerenburn-outdyslexie
menstruatieproblemendepressieslaapproblemen
blaasontstekingonzekerheidhypersensitiviteit
astmaeczeem
eczeemADHD
epilepsieastma
hoog cholesterolgehalteinfecties
hoge bloeddrukbronchitis
rug- en nekklachtenbedplassen
darmklachtendarmproblemen
zwangerschapsklachten
overgangsklachten
gewichtsproblemen

Volg mij op facebook!

Download mijn gratis E-book!

 • WIL JIJ EEN FRISSE START?

  Ik kan niet wachten om jou te helpen!

   
  JA, BOEK MIJ IN!

 • Contact gegevens
  Erna Basten
  Aurora 3
  5591 PL Heeze

  Telefoon: 06-41437661
  E-mail: info@praktijkernabasten.nl
  Volg mij op facebook!
  Copyright © 2017 Praktijk Erna Basten - All rights reserved