Bel mij: 06 - 41 43 76 61

Online Agenda

Dankbaarheid

daisy-712892_1280Dankbaarheid! Tja wat is dat eigenlijk? Zijn we ons nog bewust van wat we allemaal hebben. Ben jij dankbaar voor de dingen in je leven?
Ik persoonlijk denk dat dankbaarheid een van de belangrijkste dingen is in ons leven. Dankbaarheid zorgt ervoor dat we in liefde blijven. Dat we ons hart openen. Heeeel belangrijk!
Er zijn zoveel dingen om dankbaar voor te zijn. Eten dat we iedere dag hebben. Dit is niet voor iedereen zo in de wereld. Ons lichaam die ons overal naartoe brengt. Water dat zo uit de kraan stroomt. Een dak boven ons hoofd… misschien de buurvrouw die je wel eens uit de brand helpt.
Houd eens een week of twee weken een dankbaarheidsjournaal bij. Pak een schrift en schrijf iedere dag wat punten op waar je dankbaar voor bent. Ik weet zeker dat het je goed doet! Je gaat je richten op een mooi warm gevoel en op de mooie dingen!
Er zijn altijd dingen om dankbaar voor te zijn. Het kan misschien zo zijn, dat je dag niet helemaal verliep zoals je wilde, maar er zijn nog altijd dingen die voor ons vanzelfsprekend zijn, waar we dankbaar voor kunnen zijn!

Dank je wel! 🙂

 

DOWNLOAD GRATIS EBOOK

Vul Naam en Email in


 

Volg mij op facebook!

Download mijn gratis E-book!

 • WIL JIJ EEN FRISSE START?

  Ik kan niet wachten om jou te helpen!

   
  JA, BOEK MIJ IN!

 • Contact gegevens
  Erna Basten
  Aurora 3
  5591 PL Heeze

  Telefoon: 06-41437661
  E-mail: info@praktijkernabasten.nl
  Volg mij op facebook!
  Copyright © 2017 Praktijk Erna Basten - All rights reserved