Bel mij: 06 - 41 43 76 61

Online Agenda

VERLIES JIJ OOK TE VAAK KOSTBARE ENERGIE??

housewife-23868_640
Barst jou hoofd ook uit elkaar van plannen, maar in plaats daarvan verlies je te vaak kostbare energie door roepende plichten (ja moet echt volgens jouw), saboterende stemmetjes, gebrek aan tijd, geld, ruimte, energie, steun, moed, eigenwaarde….?
Ergens is een stemmetje diep van binnen die het eigenlijk wel anders wil?? Je weet je eigenlijk wel hoe het moet en vaak zeker voor een ander. Geef jij ook zoveel goede adviezen aan een ander? Maar voor jezelf lukt het op een of andere manier niet…? Je werkt kei hard maar op een of andere manier bereik je niet precies wat je wilt. En ja… je moet ook realistisch zijn toch? Sommige dingen kunnen gewoon niet! toch? Iedereen werkt toch hard??? We hebben toch allemaal wel eens druk. Over een tijdje dan is er rust… toch?? Alleen dat tijdje duurt nu wel erg lang tja er komt ook steeds iets tussen waar je niets aan kunt doen.
Ik herken dit natuurlijk ook. Je wordt opgeslokt door je gezin, er gebeurd iets op je werk. Net als je iets wil gaan doen belt je vriendin. En wanneer je wel tijd hebt zit je hoofd zo vol dat je eigenlijk nog aan niets toekomt. Je kunt niet meer helder denken. Wat wil je nou echt. Ergens is er weer een stemmetje die zegt. Ach het is zo slecht nog niet. Er zijn mensen die het veel slechter hebben. Mijn tijd komt nog wel… als de kinderen ouder zijn dan heb ik meer tijd..
Ik zal je een geheim vertellen… die tijd komt niet. Die komt niet tot dat jij kiest om dit te veranderen. Tot dat jij die beslissing maakt om tijd te maken voor jezelf.
Er gaat niets veranderen als jij niets verandert(:.img_0080-1

Jij bent verantwoordelijk voor jou leven!

Neem het heft in handen!
Het kan zijn dat je het gevoel hebt dat je wordt tegengehouden. Dat je tegen een rivier in zwemt.
Het blijft zo dat jijzelf de keuze moet maken. BEWUST en daar zul je stappen voor moeten ondernemen. Het kan zijn wanneer je simpele veranderingen wilt bereiken je in het begin je alarm moet zetten op je telefoon om je te herinneren aan de afspraken die je met jezelf gemaakt hebt (:. Het moet in jou systeem geïntegreerd worden. Wanneer je jouw hele leven op dezelfde manier naar je werk rijdt dan zal dat op de automatische piloot gaan. Je hoeft daar niet meer over na te denken. Wanneer iemand dan tegen jou zegt: als je zo en zo rijdt dan ligt daar een gouden munt. Oke dan zul je misschien wel anders aan rijden(:. Maar wanneer dit niet zo is, dan zul je voor je het weet weer dezelfde route gaan rijden.
Maar je zoals je misschien wel weet; ook een grote verandering begint bij een eerste (kleine) stap. En dat is echt! De eerste stap in het moeilijkst en het belangrijkst!
Geloof me die gouden munt ligt er echt! Maar niet op jouw route… je zult een iets andere weg moeten nemen (;.
Neem acties om te veranderen:
– Neem een beslissing om te veranderen, dit is het allerbelangrijkste! Maak een commitment met jezelf.
– Plak overal waar je vaak komt (WC,SLAAPKAMER,TRAP) post-its met jou doelstellingen voor die dag (rustmoment, sporten, iets anders wat jou dichter bij jouw doel brengt).
– Zet een herinnering in je telefoon, werkt super want daar kijk je de hele dag op (:.
– Laat het verleden achter je en focus op waar je nu naartoe wilt (visualiseren)
– Werk aan onverwerkte trauma’s.
– Maak een MOODBOARD, (leuk om te doen (:).
– Werk aan sabotage gedrag HEEL BELANGRIJK! (neem een coach).
– ZET EEN EERTSE STAP, klinkt logisch maar toch doen de meeste dit niet?
Herken jij je hierin? Heb jij moeite met het nemen van stappen. Word jij opgeslokt door je omgeving? Heb je moeite met nee zeggen? Weet je van jezelf dat je aan het saboteren bent? Last van uitstelgedrag?
Je kunt mijn gratis ebook downladen:
www.praktijkernabasten.nl/gratis-e-book
Ik hoop dat deze BLOG je weer moet geeft om vandaag nog te starten (:
Heb je het idee dat het je alleen niet gaat lukken?
Wil jij echt gaan knallen en snelle verandering?
Geen zin meer in aanmodderen maar snelle resultaten?
WIL JIJ WEER STRALEN EN GELUKKIG VOELEN??
Neem dan contact met me op. Voor de eerste 5 vrouwen heb ik een verassing!!
www.praktijkernabasten.nl
Stuur een mailtje naar info@praktijkernabasten.nl

Volg mij op facebook!

Download mijn gratis E-book!

 • WIL JIJ EEN FRISSE START?

  Ik kan niet wachten om jou te helpen!

   
  JA, BOEK MIJ IN!

 • Contact gegevens
  Erna Basten
  Aurora 3
  5591 PL Heeze

  Telefoon: 06-41437661
  E-mail: info@praktijkernabasten.nl
  Volg mij op facebook!
  Copyright © 2017 Praktijk Erna Basten - All rights reserved