Bel mij: 06 - 41 43 76 61

Online Agenda

Waarom Meine Base badzout mijn favoriet is

meinebaseWeet je dat 80% van de mensen verzuurd zijn zonder dat ze het weten? Weet je ook dat een verzuurd lichaam heel veel klachten kan geven? Door verzuring je zweet gaat stinken? Cellulitis een gevolg is van verzuring, net zoals brandend maagzuur. Wist je dat stress een grote factor is die verzuring veroorzaakt?

Door de osmotische werking stimuleert Meine Base de huid om zuren en gifstoffen uit te scheiden en ondersteunt daarbij het zelfvettende vermogen van de huid. Meine Base bevat mineraalzouten en voert mineralen zoals ijzer en silicium aan.

Ik zelf ben helemaal verkocht en kan niet meer zonder Meine Base 🙂 . Persoonlijk vind ik het (voortaan) heerlijk om te ontspannen in bad. Mijn haar is er anders door geworden. Groeit beter en is niet meer zo recht. In het begin moest ik wennen aan het liggen in bad en niks doen. Terwijl ik nog zoveel andere dingen te doen heb. Nu heb ik gemerkt hoe diep ontspannen het werkt en ook hoe heilzaam het is! Je leert tijd nemen voor jezelf en daarbij hersteld je lichaam! Super toch! Het ontspant lichaam, geest en ziel tijdens het soms  (te) drukke leven, Het activeert het grootste deel van huidoppervlakte en daarmee de meeste zweet en talgklieren. Daarom heel effectief. Maar… het is in het begin een uitdaging.. Ook omdat je niet kunt geloven dat een zoutbad zo heilzaam kan zijn. Het verbetert nierfunctie. Ik heb het al ingezet bij wondroos en meteen resultaat, mensen met een zonneallergie. Kindjes die ziek zijn. ECHT SUPER. Alleen je moet het wel doen… en ja dat is voor sommige moeilijk. Maar als je weet dat wanneer jouw lichaam niet verzuurt is je eigenlijk ook niet ziek kan worden… en ontzuren doe je onder andere door basische baden te nemen.

Ook het voetbadje is makkelijk en erg geschikt. Ze kunnen dagelijks want ze stimuleren ontzuring van het lichaam. Voeten worden als “hulpnieren” beschouwd, die door regelmatige verzorging de reinigende functie van de nieren kunnen ontlasten. Je kunt het voor je tv of laptop doen… Borstelen erbij dan is het helemaal super. Verwijder je alle afvalstoffen.

voetenbad

Tip: regelmatig borstelen tijdens voet- en ligbaden zorgt voor nog betere ontzuring. 

Je kunt het zout voor zoveel dingen inzetten. I.p.v. badedas voor ontstekingen, muggenbulten, hoofdpijn, wondroos. Schimmels, zweetvoeten maar ook zonneallergie. Gezwollen voeten, huiduitslag. Kinderen met oorpijn.

Even in het kort, Meine Base badzout:

 1. goed voor ontzuring van je lichaam
 2. het onttrekt het zure leefmilieu van schimmels
 3. verjongend, optimaal zelf vettend vermogen van de huid (fluwelen laagje op je huid 🙂 )
 4. lichaamsgeurtjes verdwijnen, zuur zweet ontstaat door een verzuurd lichaam. werkt super goed tegen onaangename geurtjes. Je kunt bijvoorbeeld een beetje zout onder je oksels doen, werkt echt!
 5. zorgt voor regeneratie, na het sporten in een heerlijk bad zitten of jezelf scrubben zorgt ervoor dat je spieren niet verzuren. Dus beter herstel en minder spierpijn!
 6. heerlijk ontspannen

Dus ja zo iets simpels met zulke grote resultaten! Ik ben blij! Wil je meer weten, neem contact met me op.

 

DOWNLOAD GRATIS EBOOK

Vul Naam en Email in


 

Volg mij op facebook!

Download mijn gratis E-book!

 • WIL JIJ EEN FRISSE START?

  Ik kan niet wachten om jou te helpen!

   
  JA, BOEK MIJ IN!

 • Contact gegevens
  Erna Basten
  Aurora 3
  5591 PL Heeze

  Telefoon: 06-41437661
  E-mail: info@praktijkernabasten.nl
  Volg mij op facebook!
  Copyright © 2017 Praktijk Erna Basten - All rights reserved