Bel mij: 06 - 41 43 76 61

Online Agenda

Wachten op het juiste moment

IMG_1330

Herkennen jullie het? Wachten op het juiste moment … en dat juiste moment komt op een of andere manier niet šŸ™ .
Er gebeurt steeds weer iets waardoor je het moet uitstellen.

Bijvoorbeeld sporten, afvallen maar ook tijd nemen voor jezelf. Steeds wanneer jij je voorneemt om elke dag EVENTJES tijd voor jezelf te nemen lijkt het wel alsof het niet mag. Steeds komt er iets tussen, je kinderen worden ziek, of ineens heeft je beste vriendin echt je hulp nodig … JAAA heel herkenbaar!

Maar ook grotere veranderingen zoals een andere baan, misschien wel voor jezelf beginnen of een opleiding die je echt heel graag zou willen doen maar wel duur is. Je wordt er steeds naar toe getrokken en je komt het overal tegen. Toch maak je jezelf wijs dat het nu de tijd niet is. Er is geen geld, geen tijd. Je partner ziet je al aankomen en denkt toch echt niet dat het iets voor je is …
En zo gebeurt het dat de jaren omvliegen en je op zich best wel gelukkig bent, maar diep van binnen weet dat er meer is. Dat je als je alle tijd van de wereld had, je zeker andere beslissingen had gemaakt.

Maar wanneer de jaren verstrijken en de kinderen groot worden of ondertussen je groot zijn en je partner zich heeft ontwikkeld, heb jij het gevoel dat je hebt stil gestaan. Dat je eigenlijk diep van binnen ook iets heel anders zou willen doen. Je baalt van jezelf en die blijdschap die je altijd hebt gehad wordt steeds minder.

Er zijn vrouwen die wel doen wat ze willen! Maar velen door gebrek aan tijd, maar vooral zelfliefde doen niet ECHT wat ze willen. Schuldgevoelens ten opzichte van het gezin door te kiezen voor henzelf. Ze luisteren niet echt naar hun hart. Er komt een steeds grotere muur om dat hart heen te staan.
Ze hebben de godin in zichzelf verloren! Huwelijken of relaties die stranden omdat ze of niet gelukkig zijn of hun hart verliezen aan een ander. De passie is weg. Niet alleen voor hun partner, maar ook de passie voor zichzelfā€¦. In het ergste geval gaat je relatie/huwelijk over en blijf je alleen over met of zonder kinderen en je baalt hoe je zo slecht voor jezelf hebt kunnen zorgenā€¦ waarom had je dit of dat toen niet gedaanā€¦

Geloof me! Werk op tijd aan jezelf. Er is altijd hulp. Blijf je niet vasthouden aan materiƫle zaken. Of niet veranderen voor je kinderen omdat zij stabiliteit nodig zouden hebben. Kinderen hebben veel meer aan gelukkige ouders dan materiƫle zaken. Zo krijgen ze ook het voorbeeld om zelf ook hun hart te gaan volgen.

Wil ik hiermee zeggen dat het makkelijk is of dat het niet druk is soms? NEE ZEKER NIET. Maar de juiste tijd komt nooit, die moet je zelf maken!
Zorg goed voor jezelf! Maak keuzes vanuit je hart! Laat je op tijd coachen! Doe de opleiding voor jouw persoonlijke groei die je leuk vindt. Je zult veel meer geluk vinden en een voldaan gevoel.
Op langer termijn zal dit je veel meer brengen en opleveren!
Laat de Godin in jou weer stralen!

 

DOWNLOAD GRATIS EBOOK

Vul Naam en Email in


 

Volg mij op facebook!

Download mijn gratis E-book!

 • WIL JIJ EEN FRISSE START?

  Ik kan niet wachten om jou te helpen!

   
  JA, BOEK MIJ IN!

 • Contact gegevens
  Erna Basten
  Aurora 3
  5591 PL Heeze

  Telefoon: 06-41437661
  E-mail: info@praktijkernabasten.nl
  Volg mij op facebook!
  Copyright © 2017 Praktijk Erna Basten - All rights reserved