Bel mij: 06 - 41 43 76 61

Online Agenda

Zorg jij goed voor JOUW huis?

huis

Waarom ik dit vraag? Tja het is een beetje een aparte vraag voor iemand die een praktijk heeft en mensen helpt om weer terug bij zichzelf te komen …

We wonen allemaal in een huis, ons lichaam toch?? Hier maken we gebruik van om te leven.

Het huis waar we in wonen, in de bakstenen vorm 🙂 die schilderen we van binnen en van buiten. Poetsen het dagelijks (de meeste dan) of we huren een werkster en dagelijks ruimen we op.

Maar wat doen we met ons lichaam? We roken, drinken, snoepen werken te hard, maken ons druk om van alles en er is niemand die eens even bij zichzelf ten rade gaan. We blijven ons lichaam vol stoppen met te veel en slecht voedsel. Maar wanneer houden wij die schoonmaak? Is het niet logisch dat je je eigen lichaam ook onderhoud van binnen en van buiten. Zou het niet goed zijn om deze ook te zuiveren? en af en toe onze rust, te nemen en in ieder geval te tijd nemen om te kijken wat je nu eigenlijk nodig hebt. Zou het voor jouw lichaam niet veel beter zijn om dingen te doen die je echt heel leuk vindt?

Vele lichamen zijn verzuurd en vervuild en dat vinden we raar .. We vinden het raar als we pijn hebben of als ons lichaam “mankementjes” krijgt. Dat willen we niet en moet zo snel mogelijk weg..we vinden dat ons lichaam dit namelijk gewoon kunnen en gewoon door moet gaan. We worden boos op ons lichaam en balen ervan. We eisen van ons lichaam dat het door en door gaat. Dat we rotzooi eten en toch vitaal willen blijven.

Zorg goed voor je lichaam, kijk wat het nodig heeft. Drink voldoende water en eet groente en fruit. En mijn advies is om minimaal 1x per jaar je lichaam goed te reinigen. Dit kan op verschillende manieren en hoeft helemaal niet radicaal of helemaal zonder eten. Zorg dat je darmen schonen. Eet een keer per jaar een week of twee weken puur natuur of ga een detoxkuur volgen.

Ik werk met de producten met P. Jentschura maar er zijn zoveel manieren.

Meine Base badzout, 7×7 kruidenthee en wurzelkraft. Dit is gemaakt om het lichaam te ontzuren.

 

DOWNLOAD GRATIS EBOOK

Vul Naam en Email in


 

Volg mij op facebook!

Download mijn gratis E-book!

 • WIL JIJ EEN FRISSE START?

  Ik kan niet wachten om jou te helpen!

   
  JA, BOEK MIJ IN!

 • Contact gegevens
  Erna Basten
  Aurora 3
  5591 PL Heeze

  Telefoon: 06-41437661
  E-mail: info@praktijkernabasten.nl
  Volg mij op facebook!
  Copyright © 2017 Praktijk Erna Basten - All rights reserved